Lönsammare verksamhet med programmet INFOFLEX FORDON

Lönsammare verksamhet med programmet INFOFLEX FORDON

INFOFLEX FORDON är ett affärsstöd för verkstäder, återförsäljare och butiker i fordonsbranschen. Enkelheten i det moderna gränssnittet, i kombination med bakomliggande logik och integrationer, ger användaren en effektiv hantering oavsett om det gäller att ta fram ett kostnadsförslag och sedan boka in arbetet eller att ta betalt via kassafunktionen.

Ta del av snabb support och bra utbildningar!

Verkstad, Fordonsförsäljning, Butik

Tilläggsprogram

 • Tidplanering

  Smidig hantering och översikt på verkstadsjobben ger möjlighet till ökad beläggning och en bra kundservice. Verkstäder som vill öka sin lönsamhet använder tidsstämpling för uppföljning av arbetad tid. Läs mer

 • Däckförvaring

  Få affärerna att växa med effektiv däckförvaring. Genom funktionen däckförvaring håller ni bra koll på era däckkunder och effektiviserar hanteringen av däckbyten under den hektiska däckperioden. Läs mer

 • Fordonsförsäljning

  Ge säljarna rätt verktyg i fordonsförsäljningen. Fordonslager med status, lagerdagar och komplett kontroll på marginalerna ger möjlighet till lönsamma affärer. Snabb överblick av pågående affärer, smidig priskalkylering och inbyteshantering. Läs mer

 • Orderpåfyllnad

  Jobba på ett smartare sätt med mekanikerns arbetsorderhantering och öka lönsamheten. Funktionen orderpåfyllnad i kombination med en scanner ger korrekt debitering av förbrukningsmateriel och snabbar upp avrapporteringen. Läs mer

Funktioner

INFOFLEX FORDON innehåller mängder med funktioner som sparar tid och underlättar det löpande arbetet:

Användarvänligt

Från den genomtänkta startbilden i programmet sköts de flesta arbetsmomenten kring orderhantering, lager, kunder, fordon och betalning. Det gör programmet enkelt att använda och man kommer snabbt igång.

Korrekta uppgifter

Fordon läggs snabbt upp med ägare från Transportstyrelsen och en effektiv mekanikerhantering ger bra stöd för planering och uppföljning.

Tydliga dokument

Från tydliga kostnadsförslag som kunden godkänner till arbetsorder och inbokad tid på några sekunder. Kundens information skrivs in direkt i programmet för att underlätta felsökning och vid eventuella reklamationer. När arbetet ska delas på flera betalare kan arbetsordern snabbt och enkelt göras om till flera fakturor.

Kommunikation med kunderna

Dagens kunder har ofta tillgång till SMS eller sin e-post och självklart kan du skicka SMS-meddelande eller e-post direkt från programmet. Kostnadsförslag skickar du blixtsnabbt som PDF till kunden.

Alltid rätt pris

Korrekta priser är a och o för att driva en seriös och lönsam verksamhet. Artikelregistret håller du uppdaterat genom importen av delar från leverantörens kataloger eller genom smidig inläsning av SBF-filer som vi kan tillhandahålla.

Statistik

I programmet finns statistiken tillgänglig med några knapptryckningar. Oavsett om du vill följa upp statistiken från mekanikern eller försäljningen finns den snabbt att tillgå. Förutom listor på skärm eller utskrift kan den kraftfulla Pivottabellen ge dig resultatet.

Servicehistorik till externa parter

Det finns ett stort utbud av externa kopplingar för att skicka servicehistorik till flertalet generalagenter och andra aktörer.

Programuppdatering via internet

För att du alltid ska ha den aktuella versionen med de senaste funktionerna sker all programuppdatering med en knapptryckning via internet. När uppdateringen är klar får du direkt information om programnyheter och kan börja jobba med de nya funktionerna.

Utbildning och support

Vi anpassar installation och utbildning efter era behov. Vi sätter oss in i er verksamhet för att lägga upp en bra struktur på utbildningen så att ni snabbt kommer igång och kan börja använda programmen. Efter en vecka görs en uppföljning och sedan finns supporten som stöd.

Affärssystem och funktioner kopplade till fordon
Verkar det intressant?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.

Är du redan kund?

För supportfrågor,
klicka här.


Är du intresserad av fler av våra affärssystem och funktioner? Klicka här.

Folder om
INFOFLEX FORDON

Ladda ner  som PDF pdficon_small

Så fungerar affärsstödet INFOFLEX FORDON

Jobba snabbt och smart med INFOFLEX FORDON