INFOFLEX GROSSIST

INFOFLEX GROSSIST är ett kraftfullt affärssystem med ett stort antal basfunktioner och externa kopplingar. Det helintegrerade systemet är en standardprodukt som genom parameterstyrning anpassas till företagets storlek och bransch. Detta sammantaget ger kunden en stabil och säker lösning med en god lönsamhetskalkyl.

INFOFLEX GROSSIST är logiskt uppbyggt och enkelt att komma igång med. Funktionaliteten är utvecklad i nära samarbete med våra kunder och de branscher där vi verkar.

Utbildning och support

Vi anpassar installation och utbildning efter era behov. Vi sätter oss in i er verksamhet för att lägga upp en bra struktur på utbildningen så att ni snabbt kommer igång och kan börja använda programmen. Efter en vecka görs en uppföljning och sedan finns supporten som stöd.

Lösningar

  • Komplett affärssystem med ekonomi och order, lager, fakturering (OLF)
  • Kassasystem med flertal val av kassakvitto, följesedlar eller fakturor
  • Lagerstyrning för optimering av lager
  • Streckkoder, utskrifter och läsning av etiketter
  • Avancerad priskalkylering och logistik
  • Mobila lösningar för inventering, plocklistor och orderläggning på fältet
  • EDI-lösningar
  • Svefaktura och extern print av fakturor
  • E-handel
  • Integrerad kortbetalning

Dra nytta av prisfunktionerna

INFOFLEX GROSSIST har ett stort antal program för underhåll, kontroll och bevakning av inköps- och försäljningspriser.

Genom att jobba metodiskt med prishantering kan du få mycket högre lönsamhet. Visste du att programmen har stöd för utläsning till Excel för underhåll och sedan återläsning till INFOFLEX GROSSIST?

Istället för att lägga tid på att räkna ut nya priser varje dag, så vinner du mycket tid på att ta fram en struktur på hur kunderna ska prissättas och förenkla prissättningen med prislistor och kundavtal.

För att följa upp marginalerna varnar systemet när försäljningsbilden ger svag marginal. Du kan också köra ut fakturastatistik i INFOFLEX GROSSIST eller via Excel. Där finns oftast svaret på vilka kunder eller artiklar som behöver justeras för en korrekt prissättning.

Prisinläsningen är uppskattad och sparar mycket tid för underhållet. Och om er leverantör inte kan skapa filer som direkt kan läsas in så hjälper vi er gärna att anpassa filerna.

Infoflex Data kan också hjälpa er att få bättre ordning på den här hanteringen. Våra erfarna konsulter har redan hjälpt flera kunder att få högre marginaler och bättre lönsamhet.

Teknik och hårdvara

INFOFLEX GROSSIST levereras som ett totalpaket med server, fjärrbackup och aktuell butikshårdvara. Allt levererat av våra egna tekniker. Det garanterar en kraftfull, driftsäker och trygg drift så du kan ta hand om dina affärer.

Affärssystem och funktioner kopplade till grossist
Verkar det intressant?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.

Är du redan kund?

För supportfrågor,
klicka här.


Är du intresserad av fler av våra affärssystem och funktioner? Klicka här.

Folder om
INFOFLEX GROSSIST

Ladda ner  som PDF pdficon_small

Kortbetalning med INFOFLEX GROSSIST

Läs om hur Autoexperten i Märsta använder INFOFLEX GROSSIST integrerat med kortbetalning.