Driver du skoterhandel eller verkstad?


Få kontroll på marginalerna och öka möjligheten till lönsamma affärer. Söker du ett affärssystem med inriktning mot försäljning, butik eller verkstad så har vi lösningen.


Infoflex Data har många års erfarenhet av skoterbranschen och har utvecklat effektiva IT-lösningar som passar lika bra för skoterbranschen. Självklart har vi samarbeten med värdeskapande lösningar som integration med InfoTorg eller Bilvision för inhämtning av fordon och ägare från Transportstyrelsen.

Våra lösningar levereras alltid med utbildning och självklart finns vår kunniga support som stöd när det behövs.Våra lösningar


Verkstad, Fordonsförsäljning, Butik


Fordonsförsäljning

I INFOFLEX FORDONSFÖRSÄLJNING sköter säljarna smidigt hela fordonsförsäljningen med offertarbete, inbyten och priskalkylering.
Läs mer >

Verkstad

Verkstaden drar full nytta av alla funktioner i INFOFLEX FORDON och resurserna planeras i INFOFLEX TIDPLAN.

Butik

Butiksförsäljningen sköts effektivt i INFOFLEX FORDON med stöd för kassaregisterlagen.
Läs mer >Prislistor
Vi hanterar ett stort utbud av prisfiler från marknadsledande leverantörer som användaren själv kan läsa in i INFOFLEX FORDON.

En grundförutsättning för att sälja produkter till rätt pris med korrekt marginal är ett korrekt artikelregister med rätt inpriser och utpriser. Då är möjligheten att läsa in prisfiler från dina leverantörer en stor fördel som sparar mycket tid och kan öka lönsamheten.Reservdelar

Yahama, BRP, Ski-Doo, Lynx, Polaris, m fl.

logos-110x66-yamaha

Tillbehör

Duells, Scott, Garage24, Jofama m fl.BranschkopplingarINFOFLEX FORDON har många branschkopplingar, exempel för skoterbranschen:

Katalogkoppling BRP 
För kunder som jobbar med Lynx, Ski-Doo, Can-am och Sea-Doo kan enkelt exportera beställningsfilen till BRP.

Yamaha
Märkeskoppling till för er som jobbar med Yamaha, koppling till Yamaha YPEC reservdelskatalog och YSR paketregister.

Duells
Beställ smidigt hos Duells genom att inköpsfilen kan importeras direkt till Duells Shop.Affärssystem och funktioner kopplade till skoter

Verkar det intressant?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.

Är du redan kund?

För supportfrågor,
klicka här.


Är du intresserad av fler av våra affärssystem och funktioner? Klicka här.