AD Bildelar Malmö

AD Bildelar i Malmö ingår i AD-kedjan. Den större delen av försäljningen avser försäljning till verkstadskunder (fem turer per dag lämnar anläggningen på Köpenhamnsgatan mitt i Malmö) men en fjärdedel av försäljningen avser konsumentförsäljning. Företagets första lösning från Infoflex Data installerades redan 1989.

– Vi var tidigare med i en kedja som hade ett egenutvecklat system. Detta fungerade inte särskilt bra, berättar Hans-Åke Nilsson.

Att valet föll på Infoflex hade allt att göra med företagets branschkännedom.

– Många leverantörer är datakunniga men vi förstod direkt att Infoflex hade en unik branschkännedom och att deras lösning erbjöd den funktionalitet och användarvänlighet vi letade efter.

Just användarvänligheten är något Hans-Åke framhäver.

– Programmet är väldigt enkelt att förstå och väldigt enkelt att använda. Nyanställda kommer in i systemet och dess funktioner med en gång.

INFOFLEX GROSSIST har inga kopplingar till andra system på AD Bildelar utan står för sig självt, en strategi företaget medvetet valt och som fungerar mycket bra. Det är även låst.

– Vi har valt att inte länka systemet till andra interna system, det fungerar alldeles utmärkt. Det är även bra att systemet är låst, då kan ingen här ändra något. Uppdateringarna från Infoflex kommer snabbt via nätet och installationen sker väldigt smidigt.

AD Bildelar hade nyligen ett problem med en server och då sattes supporten på prov.

– Systemet är väldigt stabilt och prestandan är mycket god men för en tid sedan förvarnade Infoflex oss om ett förestående serverproblem. Vi tog väl kanske inte till oss rådet som vi borde och en måndag morgon gick vår server ner. Supporten på Infoflex ryckte in direkt och redan på onsdag var den nya servern på plats och installerad. Väldigt smidigt och professionellt.

Om supporten fortsätter Hans-Åke:

– Det är inga långa väntetider. Vår kontaktperson hos Infoflex i Lund vet vad vi har och kan våra grejor. Hjälpen vi behöver får vi snabbt och omgående.

– Infoflex vet vad vi sysslar med och det märks.

Några produkter kopplade till artikeln

”Att INFOFLEX GROSSIST är utvecklat av människor som kan vår bransch var helt avgörande för oss”

Hans-Åke NilssonAD Bildelar i Malmö

Vi använder

INFOFLEX GROSSIST
Första affärssystemet från Infoflex Data installerat 1989

Om företaget

  • Hans-Åke Nilsson, VD och delägare
  • 5 anställda
  • 75% verkstadsförsäljning, 25% konsumentförsäljning
  • Ingår i AD Bildelar
Vill du bli kund?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.