Tibro MC-Service AB

Verksamheten på Tibro MC-Service AB började hemma i garaget på 1970-talet. Sedan de dagarna har mycket hänt. Idag erbjuder företaget egen butik med omfattande fordonsförsäljning av motorcyklar och mopeder och serviceverkstad. En imponerande resa från ett garage till att idag verkligen vara en helhetslösning för motorcykelintresserade.

– Vi säljer motorcyklar från Husqvarna, Honda, Yamaha och Suzuki för tävling, landsväg, enduro och motorcross. Vi var verkligen pionjärer då vi började jobba med Honda, berättar Örjan Åberg, något av en mentor på Tibro MC-Service AB och son till företagets grundare.

Affärssystemet INFOFLEX FORDON med tilläggsfunktionen Fordonsförsäljning blev en central del av den administrativa verksamheten för 5-6 år sedan.

– Vi var tre olika företag som delade på samma affärssystem men då vi valde att gå skilda vägar föll vårt val på INFOFLEX FORDON. Vi var rätt nya på butikskonceptet på den tiden och nu fick vi en lösning som även kunde hantera detta, säger Örjan.

Emil Enheden är verkstadschef på Tibro MC-Service AB.

– Över 90% av alla våra verkstadsbesök registreras i tilläggsfunktionen INFOFLEX Tidplanering, det hjälper oss att effektivt planera arbetet och resurserna i verkstaden, säger Emil.

Över till Örjan Åberg igen.

– Supporten? Inga problem, det fungerar väldigt bra. När vi har behövt kontakta supporten på Infoflex Data har alla varit väldigt trevliga och tillmötesgående. Vi är jättenöjda, avslutar Örjan.

Om du söker någon som verkligen kan motorcyklar

Över 13 000 sålda fordon. 1 250 m2 butiksyta. Drygt 6 000 verkstadsuppdrag. På Tibro MC-Service AB finns hojarna och kunskapen för de som är intresserade av motorcyklar och mopeder. Och i centrum finns INFOFLEX FORDON med tilläggsfunktionen Fordonsförsäljning som administrerar allt från offert till försäljning och service.

Några produkter kopplade till artikeln
mcservice

“Det började i ett garage på 70-talet. Nu har vi sålt över 13 000 fordon och valde INFOFLEX FORDON med modulen Fordonsförsäljning för att hålla reda på allt.”

Örjan Åberg Tibro MC-Service AB

Om företaget

Auktoriserad återförsäljare av Husqvarna, Honda, Yamaha och Suzuki motorcyklar samt mopeder från Honda, Yamaha och Peugeot.
Butik och serviceverkstad.
Företaget grundades på 1970-talet och har idag 7 anställda.

Vill du också bli kund?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.