Infoflex Data – 1:st line support i Lund

Brinner du för kundservice och glädjen i att förmedla kunskap och lösningar?
Är du vår nya kollega?

Som del i ett grymt team med proffsiga medarbetare är huvudmålet att ge förstklassig support och IT-stöd till våra kunder.

Vem är du?

Du drivs av att stötta kunden för att få ut maximalt av våra levererade lösningar och ger inte upp förrän du löst kundens frågor.

Främst via våra supportverktyg, direktkontakt via telefon och interaktiva dialoger. Du är nyfiken och kan leva upp till tjänstens höga krav på kvalitet och servicenivå. Van att arbeta proaktivt och har en god struktur och gott ordningssinne. Du är intresserad av människor och har en positiv och tillgänglig attityd samt god samarbetsförmåga. Du löser situationer när de uppstår och är van att arbeta under förändring och utveckling. Som person är du trygg i dig själv, omtänksam och har ett gott omdöme och är mycket serviceinriktad. Du är positiv till en aktiv fritid.

Vi tror att din arbetslivserfarenhet och/eller utbildningsbakgrund är inom IT och gärna kundservicerelaterade arbetsuppgifter.

  • Erfarenhet av affärssystem och förståelse för systemuppbyggnad
  • Grundläggande nätverkskompetens
  • Behärskar Office 365 och Teams
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Meriterande

  • Erfarenhet av affärssystemet INFOFLEX GROSSIST eller annat affärssystem
  • Kunskaper inom Linux OS administration

Placering

Tjänstens placering utgår från vårt kontor på Ideon Science park i Lund och vi tror framtiden innebär flexibelt upplägg i kombination med hemarbete.

Internutbildning kommer att ske både på plats och distans med hänsyn till rådande pandemirekommendationer.

Arbetstider och förmåner

  • Tjänstens omfattning är heltid med schemalagd arbetstid vardagar 8.00–17.00.
  • En arbetsplats med värdeorden respekt, positiv och ärlig!
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag

Start enligt överenskommelse.

Infoflex Data

Infoflex Data levererar affärssystem där merparten av våra kunder är inom fordonsbranschen, med inriktning på återförsäljare, verkstäder och grossister. Med effektiva IT-lösningar hjälper vi våra kunder att öka sin lönsamhet. Infoflex Data har hela Sverige som marknad – med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Örebro, Luleå, Östersund och Lund. Vi är i dag 21 anställda, varav 5 i Lund.

Vi omsätter cirka 35 miljoner kronor och har god lönsamhet. Våra ägare är TSS, Total Specific Solutions, som har 2 500 anställda och 12 500 kunder. Läs gärna mer på www.infoflex.se och www.totalspecificsolutions.com.

Vi behöver dig så sök jobbet snarast!

Låter det intressant? Sök tjänsten via Autorekrytering. Vi läser ansökningarna vartefter de kommer in, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Observera att vi inte vill ha samtal/kontakt från rekryteringsföretag.