Annika Ingvarsson

Support INFOFLEX GROSSIST, Lund

Vad arbetar du med på Infoflex?

– Jag jobbar på supporten i Lund. Mina dagar här består av att supporta våra grossistkunder via telefon och webben.

Vilka är dina största utmaningar en vanlig dag på jobbet?

– Min yrkesbakgrund har jag inom möbler- och inredningsbranschen som butikssäljare och biträdande butikschef, Kundservicemedarbetare på ett möbelgrossistföretag, Innesäljare på ett VA- och markleverantörsföretag, Ekonomiassistent och Växeltelefonist inom ett bilhandelsföretag och på leveransavdelningen inom samma företag.

Allra senast arbetade jag på marknadskommunikationsavdelningen på tidigare nämnt bilhandelsföretag, där arbetade jag frontdesk med kundkontakt öga mot öga, över telefon och backoffice via digitala kanaler. Mina arbetsuppgifter bestod till stor del av att vägleda, supporta, besvara och lösa kundernas eventuella problem och frågeställningar, men även bland annat av att sälja butiksvaror och enklare bildelar och att boka servicetjänster.

Den röda tråden genom hela mitt yrkesliv har varit kundkontakt, försäljning och kundvård. Jag har arbetat i många olika affärssystem genom åren vilket jag kommer att ha nytta av här i min nya roll på Infoflex Data.

Vad trivs du bäst med på jobbet?

– Jag både brinner för och drivs av att hjälpa människor, detta i kombination med problemlösning är det som är min största passion här. Jag tycker även väldigt mycket om utmaningar och att lära mig nya saker så detta kommer på en stark tvåa.

Jag är fortfarande väldigt ny i min roll inom företaget men börjar redan nu att känna mig som en i Infoflex-gänget tack vare mina nya kollegor som både är generösa, hjälpsamma, positiva och som besitter stor kompetens inom sina respektive områden.

Annika Ingvarsson

“Problemlösning är det som är min största passion här.