INFOFLEX FORDON

INFOFLEX FORDON är ett affärsstöd för verkstäder,
återförsäljare och butiker i fordonsbranschen.

INFOFLEX FORDON
Affärssystemet för dig
inom fordonsbranschen

INFOFLEX FORDON
Affärssystemet för dig
inom fordonsbranschen

FORDON buttonFORDON button

Läs mer

Läs mer

Enkel hantering

Enkelheten i det moderna gränssnittet, i kombination med bakomliggande logik och integrationer, ger användaren en effektiv hantering oavsett om det gäller att ta fram ett kostnadsförslag och sedan boka in arbetet eller att ta betalt via kassafunktionen.

Infoflex FORDON

INFOFLEX FORDON är utvecklad för försäljning av Bil, MC och skoter, Husvagn och husbil, Tunga fordon samt Marin.

Tilläggsprogram

Fortnox

Integration Fortnox

Använder du Fortnox för din bokföring? Då kan du från INFOFLEX FORDON 6.5 arbeta riktigt effektivt med vår Integration Fortnox. Integrationen sparar mycket tid för dig som kund så att du kan ägna mer tid åt din verksamhet och mindre tid åt administration.

Läs mer

Fortnox

Tidplanering

Smidig hantering och översikt på verkstadsjobben ger möjlighet till ökad beläggning och en bra kundservice. Verkstäder som vill öka sin lönsamhet använder tidsstämpling för uppföljning av arbetad tid.

Läs mer

Tidplanering

Däckförvaring

Få affärerna att växa med effektiv däckförvaring. Genom funktionen däckförvaring håller ni bra koll på era däckkunder och effektiviserar hanteringen av däckbyten under den hektiska däckperioden.

Läs mer

Fordonsförsäljning

Ge säljarna rätt verktyg i fordonsförsäljningen. Fordonslager med status, lagerdagar och komplett kontroll på marginalerna ger möjlighet till lönsamma affärer. Snabb överblick av pågående affärer, smidig priskalkylering och inbyteshantering.

Läs mer

Fordonsförsäljning

Orderpåfyllnad

Jobba på ett smartare sätt med mekanikerns arbetsorderhantering och öka lönsamheten. Funktionen orderpåfyllnad i kombination med en scanner ger korrekt debitering av förbrukningsmateriel och snabbar upp avrapporteringen.

Läs mer

Personalliggare

Från och med 1 juli 2018 finns ett krav på att den som driver rörelse med service av motorfordon måste föra personalliggare. En personalliggare är en förteckning över personer som är verksamma på arbetsplatsen. Den ska föras dagligen och hållas tillgänglig om Skatteverket kommer på besök.

Läs mer

Personalliggare

Så fungerar affärsstödet
INFOFLEX FORDON

Så fungerar affärssystemet

INFOFLEX FORDON

Folder (pdf)

Funktioner

Användarvänligt

Användarvänligt

Från den genomtänkta startbilden i programmet sköts de flesta arbetsmomenten kring orderhantering, lager, kunder, fordon och betalning. Det gör programmet enkelt att använda och man kommer snabbt igång.

Korrekta uppgifter

Korrekta uppgifter

Fordon läggs snabbt upp med ägare från Transportstyrelsen och en effektiv mekanikerhantering ger bra stöd för planering och uppföljning.

Tydliga dokument

Tydliga dokument

Från tydliga kostnadsförslag som kunden godkänner till arbetsorder och inbokad tid på några sekunder. Kundens information skrivs in direkt i programmet för att underlätta felsökning och vid eventuella reklamationer. När arbetet ska delas på flera betalare kan arbetsordern snabbt och enkelt göras om till flera fakturor.

Kommunikationsmöjligheter

Kommunikation med kunderna

Dagens kunder har ofta tillgång till SMS eller sin e-post och självklart kan du skicka SMS-meddelande eller e-post direkt från programmet. Kostnadsförslag skickar du blixtsnabbt som PDF till kunden.

Uppdaterat kundregister ger korrekta priser

Alltid rätt pris

Korrekta priser är a och o för att driva en seriös och lönsam verksamhet. Artikelregistret håller du uppdaterat genom importen av delar från leverantörens kataloger eller genom smidig inläsning av SBF-filer som vi kan tillhandahålla.

Statistik

Statistik

I programmet finns statistiken tillgänglig med några knapptryckningar. Oavsett om du vill följa upp statistiken från mekanikern eller försäljningen finns den snabbt att tillgå. Förutom listor på skärm eller utskrift kan den kraftfulla Pivottabellen ge dig resultatet.

Servicehistorik till externa parter

Det finns ett stort utbud av externa kopplingar för att skicka servicehistorik till flertalet generalagenter och andra aktörer.

Programuppdatering

Programuppdatering via internet

För att du alltid ska ha den aktuella versionen med de senaste funktionerna sker all programuppdatering med en knapptryckning via internet. När uppdateringen är klar får du direkt information om programnyheter och kan börja jobba med de nya funktionerna.

Utbildning och support

Vi anpassar installation och utbildning efter era behov. Vi sätter oss in i er verksamhet för att lägga upp en bra struktur på utbildningen så att ni snabbt kommer igång och kan börja använda programmen. Efter en vecka görs en uppföljning och sedan finns supporten som stöd.

Verkar det intressant?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.

Alexander Karlsson

Är du redan kund?

För supportfrågor, klicka här.

Är du intresserad av fler av våra affärssystem och funktioner? Klicka här.

Alexander Karlsson
© Copyright Infoflex Data AB, 2024 | Infoflex Data AB | Swedenborgsgatan 20B, 118 27 Stockholm | E-post info@infoflex.se | Tel 08-792 64 60 | Cookies | Juridik och integritet

Kontakta oss!