Affärssystem till företag inom personbil GA

INFOFLEX FORDON med tillhörande kopplingar uppfyller ett antal generalagenters krav på integration. Vi erbjuder stöd för ett effektivt arbetsflöde för planering av mekaniker, arbetsorderhantering och fordonsförsäljning.

Företag som vill öka sin lönsamhet på ett enkelt sätt använder funktionen INFOFLEX ORDERPÅFYLLNAD där mekanikern jobbar modernt med en handscanner för avrapportering.

INFOFLEX FORDON är utveckat för den svenska marknaden och våra förutsättningar. Ett exempel på det är att programmet ger ett bra stöd för att effektivt hantera olika verksamheter i kombination. Företaget kanske är bilåterförsäljare med anslutning till en reservdelskedja och säljer dessutom motorcyklar. Vi har lösningen!

I vår strävan att ta fram de lösningar som krävs har Infoflex Data en nära dialog med de generalagenter vi har lösningar till.

Lösningarna levereras alltid med utbildning och självklart finns vår kunniga support som stöd när det behövs.

Kontakta oss idag för en genomgång av vad vi kan erbjuda ert företag.

 

Våra affärssystem och GDPR

GDPR är vägledande för utveckling av våra affärssystem och våra tolkningar av instruktioner från Datainspektionen ligger till grund för de lösningar vi levererar. Vi strävar efter att levererade lösningar efterlever definitionerna Inbyggd integritet, ”Privacy by design” – Inbyggda mekanismer samt Dataskydd som standard, ”Privacy by Default”.
Affärssystem och funktioner kopplade till personbil
Verkar det intressant?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.

Är du redan kund?

För supportfrågor,
klicka här.


Är du intresserad av fler av våra affärssystem och funktioner? Klicka här.