Det är tidsbesparingen vi gör som verkligen gör skillnad

Borås Bilcenter AB etablerades redan 1967 och är en av landets första återförsäljare av KIA, ett bilmärke vars marknadsandelar ökar hela tiden. Idag är företaget en auktoriserad serviceverkstad för KIA och har genom åren erhållit ett flertal utmärkelser såsom ”Årets KIA-handlare” och ”Årets bästa KIA-verkstad”.

Cirka 90 % av serviceverksamheten avser KIA men alla bilmärken är välkomna. Inte att förglömma är den servering och det gatukök som kompletterar serviceverkstaden! Företaget finns i Borås och har 9 anställda.

– Det var ett krav från KIA att vi skulle ha ett ordentligt affärssystem som fick oss att börja titta runt på marknaden. Via Autoexperten fick vi upp ögonen för Infoflex och 2013 installerade vi INFOFLEX FORDON, berättar företagets mångsysslare Kristoffer Skoglund.

– Innan dess hade vi ett egenutvecklat system baserat på Microsoft Excel och det var väldigt omständligt och tidsödande att jobba med, fortsätter Kristoffer.

Borås Bilcenter har sedan dess nyligen byggt på systemet med INFOFLEX TIDPLAN (håller för närvarande på med internutbildningar) och ett stort antal kopplingar, bland annat mot KIA och Autoexperten. Och Kristoffer är nöjd.

– Vi är väldigt nöjda med funktionaliteten och användarvänligheten, systemet är väldigt lättarbetat och mycket stabilt. Och det är inte minst viktigt då det är en så integrerad del i hela vår verksamhet. De många kopplingarna har aldrig krånglat trots att systemen från KIA och Autoexperten fungerar lite olika, berättar Kristoffer vidare.

Kristoffer avslutar med att prata om supporten. En tillgång som har funnits där då den har behövts men tack och lov är det inte ofta.

– Vår slogan har i 48 år varit ”Vårt mål nöjda kunder” och nu har vi ett affärssystem som verkligen hjälper oss i vår dagliga strävan att uppnå detta. Vi sparar massor av tid som kan tillägnas våra kunder.

Några produkter kopplade till artikeln

”En lösning som spar tid och därmed pengar. Vi kan absolut rekommendera INFOFLEX FORDON!”

INFOFLEX FORDON

Installerade moduler: TIDPLAN med kopplingar till KIA, Autoexperten, Infotorg, Midland, SMS och CABAS.

  • Kristoffer Skoglund ”Jobbar med allt på företaget”, Borås Bilcenter AB
  • 9 anställda, Bilförsäljning och verkstad i Borås
  • Etablerade sedan 1962
  • Auktoriserad serviceverkstad för KIA (90 % av serviceverksamheten avser KIA), servering och gatukök
Vill du bli kund?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.