Carfix Autoexperten AB i Västerås

Carfix Autoexperten AB i Västerås etablerades 1977 och har ingått i Autoexperten-kedjan sedan sex år tillbaka. Företaget med sju anställda säljer bilreservdelar men även biltillbehör och bilvårdsprodukter.

Ett 40-tal verkstäder och nio Autoexperten-verkstäder finns bland kunderna där företagsförsäljningen står för cirka 85 % av verksamheten.

– Vi hade tidigare ett egenutvecklat system men då den enda personen i Sverige som verkligen kunde systemet gick i pension 2012 var vi tvungna att se oss om efter något annat. Vi fastnade direkt för INFOFLEX GROSSIST som erbjöd oss många nya möjligheter, berättar Micke Dahlberg, Platschef på Carfix Autoexperten AB.

carfix-vasterasSedan 2012 har företaget utökat systemet med funktioner för SMS och SIE (funktion som hanterar SIE-filer och därmed möjliggör export till externa bokföringsprogram).

– SMS-funktionen är väldigt bra. Vi använder den mot alla privatkunder men även mot de företagskunder som vi inte kör ut produkter till med våra turbilar. Kunderna gillar verkligen interaktionen i mobilen. Vi måste ju hänga med, säger Micke och skrattar.

– Kopplingen till UEH, Utökat Elektroniskt Handel, har vi otrolig nytta av. Redan ute i verkstaden kan man se lagerinformation om reservdelar och lägga in en beställning. Alltsammans är kopplat till våra leverantörer och på kontoret får vi en utskrift med information om beställningen. Otroligt smidigt, det är dessutom väldigt tidsbesparande och minskar risken för fel, fortsätter Micke.

Micke berättar att de varje dag lär sig något nytt om möjligheterna INFOFLEX GROSSIST erbjuder och har de frågor så kontaktar de supporten. De är nöjda med supporten som enligt honom löser alla problem men han lovordar alldeles särskilt deras kontaktperson på Infoflex, Stefan Andersson, som de arbetat med i många år.

– Han finns alltid till hands och det är verkligen värdefullt. Dessutom är han trevlig, avslutar Micke och skrattar än en gång.

Några produkter kopplade till artikeln
Autoexperten

”Vi lär oss något nytt varje dag, INFOFLEX GROSSIST erbjuder så otroligt många olika möjligheter.”

INFOFLEX GROSSIST

Installerade moduler och funktioner: SMS och SIE med kopplingar till Autokatalogen och UEH (Utökat Elektroniskt Handel).

Etablerade 1977.

7 anställda.

Anläggning i Västerås.

Försäljning av bilreservdelar men även biltillbehör och bilvårdsprodukter.

Vill du också bli kund?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.