En tung referens i ordets rätta bemärkelse

Ett företag som sedan över 100 år varit verksamma inom transport och logistik. Det kan DFDS Logistics Karlshamn AB stoltsera med. Företaget erbjuder även verkstad för riktigt tunga fordon vilket ställer särskilda krav på hantering, resurser och affärssystem.

– Vi jobbar med större och tyngre grejor vilket kräver att två man jobbar med ett fordon, vi har även en mekanisk avdelning vilket innebär att vi måste ha stora lokaler, berättar Peter Jacobsson, Workshop Manager eller Verkstadschef på DFDS Logistics Karlshamn AB.

Företaget använder INFOFLEX FORDON med tillägget TIDPLAN och en koppling till Hogia TransportEkonomi, något som främst används av ekonomiavdelningen.

– Det är främst jag som jobbar med Infoflexprodukterna men en mycket stor fördel är att om det behövs så har gubbarna i verkstaden inga problem att sköta allt i samband med att lägga in jobben och skriva ut arbetsordrar. Det är ett väldigt användarvänligt och enkelt system att jobba med, säger Peter.

DFDS Logistics Karlshamn och Peter är sannerligen väldigt nöjda användare av INFOFLEX FORDON och kontakterna med Infoflex Data.

– Vi har tidigare provat flera andra affärssystem men INFOFLEX FORDON har absolut fungerat bäst för oss och vår speciella verksamhet. Vi har inga planer på att ändra någonting, allt fungerar väldigt bra och dessutom har vi en bra dialog med Infoflex Data om förbättringar som vi känner att de verkligen tar till sig, fortsätter Peter.

Och om de behöver stöd finns Infoflex Data support som Peter lovordar – De är väldigt bra.

– Vi håller på att rekommendera INFOFLEX FORDON till ett annat lokalt företag och har till och med demonstrerat det för dem här hos oss. Det är klart att vi tycker att INFOFLEX FORDON är jättebra.” avrundar Peter intervjun med.

Några produkter kopplade till artikeln

”Med över hundra år i branschen kan vi verkligen transport, logistik och tunga fordon. INFOFLEX FORDON är navet i denna verksamhet.”

INFOFLEX FORDON

INFOFLEX TIDPLAN

InfoTorg

Koppling till Hogia TransportEkonomi

Transport och Logistik företag.

Totalt 100 anställda varav 10 personer på Peter Jacobssons avdelning

Verksamt i över 100 år, alltid inom transport och logistik.

Vill du bli kund?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.