En lösning som fungerar

JK Bilexpert AB i Tranås öppnade verkstadsportarna för åtta år sedan. Tillsammans med en delägar-kollega driver Tonie Karlsson verksamheten som även har två anställda. Företaget är en allbilverkstad. De erbjuder sina kunder service, reparationer och nyttiga tips för sitt bilägande. Verkstaden jobbar med i stort sett alla vanligt förekommande bilmärken.

Tonie Karlsson har lång erfarenhet i branschen och redan vid starten valde företaget att satsa på affärssystemet INFOFLEX FORDON, hur kom det sig?

– MECA rekommenderade INFOFLEX FORDON och vi har aldrig ångrat oss. I jämförelse med andra lösningar jag har erfarenhet av så är INFOFLEX FORDON helt enkelt perfekt. För oss fungerar det till 100 procent, säger Tonie.

JK Bilexpert AB har kompletterat affärssystemet med tilläggsprogrammet INFOFLEX TIDPLAN och dess SMS-funktion, hur fungerar det för er?

– TIDPLAN förenklar administrationen kring bokningar av våra verkstadskunder. Det hjälper oss att mer effektivt utnyttja tiden i verkstaden och även att se vilka reservdelar som har beställts. Det är ett väldigt precist hjälpmedel som gör att vi jobbar smartare. Jag har svårt att se att det skulle kunna finnas någon bättre lösning. Alla bilverkstäder borde ha den!

Tilläggsfunktionen för SMS som erbjuds i INFOFLEX TIDPLAN är något alla tjänar på enligt Tonie:

– SMS-funktionen är en bra grej. All kommunikation med kunderna sker via SMS och vi slipper sitta i telefon och jaga kunderna. Det spar mycket tid och kunderna uppskattar att få bokningsbekräftelse och uppdaterad information om sin bil direkt i fickan.

JK Bilexpert är en AD auktoriserad bilverkstad varför affärssystemet har affärskritiska kopplingar till AD Bildelar men även till MECA och Mekonomen, hur fungerar de kopplingarna?

– Våra kopplingar till bland andra AD Bildelar fungerar klockrent, det är aldrig några bekymmer.

Skulle du rekommendera INFOFLEX FORDON till andra bilverkstäder?

– Absolut! Allt fungerar väldigt bra och vi är mycket nöjda. INFOFLEX FORDON och tilläggsprogrammen fungerar väldigt bra och Infoflex Data ger oss en suverän uppbackning och support när vi behöver det. Det är verkligen en perfekt lösning för oss, avslutar Tonie.

Några produkter kopplade till artikeln
AD

”I jämförelse med andra lösningar jag har erfarenhet av så är INFOFLEX FORDON helt enkelt perfekt.”

INFOFLEX FORDON

TIDPLAN med SMS-påminnelse

Kopplingar till AD Bildelar, MECA och Mekonomen

Allbilsverkstad i Tranås. Företaget grundades för åtta år sedan. Tonie Karlsson driver verksamheten tillsammans med en delägarkollega och två anställda.

Vill du också bli kund?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.