En lösning som verkligen stödjer vår verksamhet och det märks att Infoflex verkligen vill att det skall fungera

Det var ju Skatteverkets nya regler i samband med Kassaregisterlagen som gjorde att vi först fick upp ögonen för INFOFLEX FORDON berättar företagets VD och ägare Leif Berglund.

luva– Vi behövde ett system som var kompatibelt med och stödde Skatteverkets regelverk och INFOFLEX FORDON var den lösning vi valde, fortsätter Leif.

Luva Motor & Fritid har sedan byggt på systemet med ett flertal moduler. Syftet är att ha ETT integrerat system över hela verksamheten där man har full kontroll på lager, inköp och möjlighet att kunna följa upp allt ända ut mot slutkunden. Leif poängterar att användarvänligheten är väldigt prioriterat, systemet skall kunna hanteras av vem som helst.

– Det är viktigt att kopplingarna fungerar. Våra kunder skall kunna komma in med sin MC på verkstaden där vi snabbt skall få fram all nödvändig information och detta skall vara integrerat med tidsbokningssystemet så att vi snabbt kan komma igång i verkstaden. Våra kunder tjänar på det. Och det gör vi med berättar Leif vidare.

Leif och hans kollegor har kontakt med 2-3 personer på Infoflex-supporten och det är precis det stöd de känner att de behöver.

– Om jag kan rekommendera INFOFLEX FORDON? Absolut! säger Leif och fortsätter ”Söker du en fyrhjuling eller skoter? Nu vet du vart du skall vända dig!

Några produkter kopplade till artikeln
Luva Motor & Fritid

“Våra kunder tjänar på det. Och det gör vi med!”

INFOFLEX FORDON

Installerade moduler:

INFOFLEX FORDONSFÖRSÄLJNING

TIDPLAN och BUTIK med kopplingar till InfoTorg

Leif Berglund, VD och ägare.

Personal: 6 st.

Butiker: Bollnäs och Mora.

Försäljning: Fyrhjulingar (ATV), snöskotrar, trädgårdsmaskiner, robotgräsklippare och motorcyklar.

Vill du bli kund?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.