Kopplingarna till INFOFLEX GROSSIST är helt fantastiska

Nemax Miljöhantering AB startade sin verksamhet redan 1991 och erbjuder tjänster inom hantering av farligt avfall. Företaget har totalt 9 anställda och finns utanför Örebro. Anki poängterar inledningsvis under intervjun att de förmodligen inte är Infoflex vanligaste kund.

nemax_bild– För många år sedan drev min far två parallella företag varav det ena sålde reservdelar till bilar och det fanns därför en naturlig anledning att titta på lösningar från Infoflex. Då verksamheten på Nemax startade 1991 övertog vi denna lösning som visade sig vara INFOFLEX GROSSIST, berättar företagets VD och ägare Anki Bergstedt.

Infoflex har även hjälpt Nemax med den tekniska lösningen då företagets hemsida producerades. En lösning som Anki lovordar.

– Kopplingarna är helt fantastiska! Våra kunder har egna inloggningsbara sidor på vår hemsida och all information hämtas från Infoflexsystemet. Vi har möjlighet att styra vilken information som skall finnas tillgängligt för våra kunder på ett mycket enkelt sätt, säger Anki.

– Vi har även kopplingar till andra applikationer, bland annat vårt CRM-system. All information om kunden inklusive avtal, fraktsedlar och övrig data hämtas på ett mycket elegant sätt från databasen i INFOFLEX GROSSIST. Vi får en bra överblick över kundförhållandet direkt vid våra kundkontakter, fortsätter Anki.

– Och jag måste lyfta fram systemets stabilitet! Vi har aldrig haft några driftsproblem och har vi behövt kontakta supporten så har vi alltid fått den hjälp vi behöver av väldigt professionella personer.

Många av Nemax kunder och partners har reagerat på den integrerade lösningen.

– Våra kunder och partners tycker att vår lösning är helt otroligt bra och att all information och dokumentation förmedlas på ett enkelt och för användaren väldigt lättillgängligt sätt. De är väldigt imponerande vilket erbjuder oss ett tydligt mervärde.

Några produkter kopplade till artikeln

”En ovanlig kund som hittat rätt lösning med rätt kopplingar.”

INFOFLEX GROSSIST

Kopplingar bland annat till kundspecifika sidor på företagets hemsida samt kundvårdssystem.

  • 9 anställda med anläggning utanför Örebro
  • Etablerade sedan 1991
  • Erbjuder tjänster inom hantering av farligt avfall
Vill du bli kund?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.