Lönsammare verksamhet med programmet INFOFLEX FORDON

Allbilverkstad

Vi har i samarbete med de ledande reservdelskedjorna skapat kopplingar i INFOFLEX FORDON till deras reservdelskataloger.

Katalogerna har olika funktioner men grunden är att de alla erbjuder ett mycket effektivt arbetssätt för verkstaden för att hämta in arbetstider, delar och i vissa fall serviceschema direkt till programmet.

INFOFLEX FORDON och INFOFLEX TIDPLAN är mycket kraftfulla verktyg som gör arbetsorderhanteringen och tidsplaneringen effektiv. För verkstäder med däckförvaring får verkstaden ett effektivt arbetssätt med INFOFLEX DÄCKFÖRVARING. Verkstäder som vill får ut maximal debitering av det förbrukningsmateriel som går åt kan lösningen vara INFOFLEX ORDERPÅFYLLNAD.

Om man även jobbar med försäljning av begagnade bilar kan INFOFLEX FORDONSFÖRSÄLJNING vara ett stöd för att jobba smidigt och med koll på marginalerna.

Vilken kedja vill du jobba med?

 

Våra lösningar

Verkstad, Fordonsförsäljning, Butik
Fordonsförsäljning

I INFOFLEX FORDONSFÖRSÄLJNING sköter säljarna smidigt hela fordonsförsäljningen med offertarbete, inbyten och priskalkylering.
Läs mer >

Verkstad

Verkstaden drar full nytta av alla funktioner i INFOFLEX FORDON och resurserna planeras i INFOFLEX TIDPLAN.

Butik

Butiksförsäljningen sköts effektivt i INFOFLEX FORDON med stöd för kassaregisterlagen.
Läs mer >

Våra affärssystem och GDPR

GDPR är vägledande för utveckling av våra affärssystem och våra tolkningar av instruktioner från Datainspektionen ligger till grund för de lösningar vi levererar. Vi strävar efter att levererade lösningar efterlever definitionerna Inbyggd integritet, ”Privacy by design” – Inbyggda mekanismer samt Dataskydd som standard, ”Privacy by Default”.
Affärssystem och funktioner kopplade till allbilverkstad
Verkar det intressant?

Ring 08-792 64 60 så berättar jag mer om våra produkter.

Är du redan kund?

För supportfrågor,
klicka här.


Är du intresserad av fler av våra affärssystem och funktioner? Klicka här.