Autoexperten lanserar e-handel för konsument

Infoflex Data levererar sedan tidigare affärssystemet INFOFLEX GROSSIST till Autoexperten-kedjans butiker. När Autoexperten nu lanserat sin senaste e-handelslösning för konsumenter har man valt INFOFLEX GROSSIST för att hantera alla back-office funktioner.

Infoflex har, tillsammans med en rad andra leverantörer, varit delaktiga i projektet under hela utvecklingsarbetet. Det var därför med stor glädje som allting fungerade perfekt då butiken öppnade den 20 januari och beställningar kunde läggas direkt till Autoexpertens centrala lager i Enköping.

I samband med lanseringen har Autoexperten också uppdaterat sin hemsida, som nu är mer anpassad för konsumenter.

autoexperten-ehandel
Autoexperten är en rikstäckande butiks- och verkstadskedja som idag har ett 70-tal butiker verksamma inom försäljning av tillbehör och reservdelar till bilar. Företaget säljer även verkstadsutrustning för bilverkstäder och erbjuder verkstadstjänster via de 410 bilverkstäder runtom i hela landet som samarbetar med Autoexperten.

Autoexpertens pressrelease: http://www.mynewsdesk.com/se/autoexperten/pressreleases/autoexperten-oeppnar-e-handel-foer-konsumenter-1109110
Autoexpertens webbplats: www.autoexperten.se