Utökat samarbete med Origum Distribution

I vårt nuvarande samarbete med Origum Distribution har de visat hög kvalitet och service med ett högt kundfokus vilket går i linje med vår egen verksamhet och därför har vi valt att utöka samarbetet.

De har en stor kompetens inom butikshårdvara och förbrukningsmateriel samtidigt som de jobbar långsiktigt med sina underleverantörer för att säkerställa en hög kvalitet.

“Upplägget med Origum innebär att de lagerhåller och distribuerar butikshårdvara och förbrukningsmateriel direkt från dem vilket förbättrar tillgängligheten och logistiken till fördel för våra kunder.

Det frigör också vår kapacitet så vi kan fokusera på kärnverksamheten att leverera tjänster och lösningar”, säger Stefan Larsson, VD.

Om Origum

Origum Distribution AB är en lokalt ägd och lokalt ledd, specialiserad distributör med alla delar av sin verksamhet i den svenska myllan.

“Vi fokuserar vår verksamhet på Sverige, men har hela Norden som arbetsområde. Vårt logistikcenter i direkt anslutning till Arlanda ser till att produkter lagerförs, konfigureras och kommer dit de skall på utlovad tid, medan vår support, vårt service- och reservdelscenter samt vår kundtjänst säkerställer att allt vi åtar oss flyter som det ska. Det skall vara kul att göra affärer med oss – och lika roligt att jobba hos oss!”, säger Johan Hemström, VD Origum.

Origum Distribution