Missa inte mässan!

 

Träffa oss på mässan Autogloben i Stockholm den 3-4 februari. Vi finns på plats i monter C9 och välkomnar befintliga och nya kunder att besöka oss. I montern berättar vi om möjligheterna med att driva en lönsam verkstad med hjälp av INFOFLEX FORDON och tillhörande program som INFOFLEX TIDPLAN, INFOFLEX ORDERPÅFYLLNAD och INFOFLEX DÄCKFÖRVARING.
Infoflex-Autogloben2016-SKISS

 

Om mässan

Autogloben kommer vara arenan för goda möten med perfekta förutsättningar att utveckla din bilverkstad, däckverkstad, lack- och skadeverkstad eller bildelsbutik. Branschens ledande leverantörer kommer visa allt du behöver för att driva din verksamhet framgångsrikt.

Följ mässan på Facebook: facebook.com/autogloben
Mässans hemsida: autogloben.se

Autogloben är öppen:

Onsdag 3 februari kl. 10-20
Torsdag 4 februari kl. 9-17

Hämta ditt kostnadsfria entrékort här.Autogloben-logo

Autogloben välkomnas av branschen

Autogloben stöds av flera branschföreningar som representerar ett stort antal aktörer inom fordonsverkstadsbranschen.

FVU, Fordonsverkstadsutrustarna ser fram emot Autogloben och ser mässan som ett bra komplement till Automässan i Göteborg, som är Nordens största och ledande mässa för fordonsverkstäder.

DRF, Däckspecialisternas Riksförbund med fler än 850 medlemsföretag ser Autogloben som en värdefull och intressant mötesplats och har därför valt att vara samarbetspartner.

MRF, Motorbranschens Riksförbund med ca 1200 medlemsföretag kommer under Autogloben presentera hur de ser på framtidens servicemarknad och bilteknik. Högaktuella seminarier kommer gästas av branschföreträdare och representanter från bilindustrin.