Infoflex deltar på Automässan 2020

Infoflex kommer självklart finnas på plats på Automässan 2020, registrera dig för fri entré redan idag!

INFOFLEX ÄR EN OBEROENDE utveckla­re av affärssystem, vilket är en kva­litetsgaranti för verkstaden, oavsett om den är fristående eller tillhör en kedja. Tillsammans med bran­schen tar Infoflex Data fram lösningar och på mässan får du möjlighet at träffa vår kompetenta personal och se hur vi kan bidra till att ni jobbar smartare med målet at öka er lönsamhet.

Våra produkter INFOFLEX FORDON och INFOFLEX GROSSIST har ett stort utbud av integrationer och kopplingar till branschsystem, allt för att göra arbetet effektivt för användaren.

Välkommen till vår monter E03:19!

Seminarier

Vi kommer under fredagen den 17-januari hålla tre seminarier, varje seminarium kommer innehålla flöden i INFOFLEX FORDON och nyheter som vi byggt de senaste åren. Vi garanterar att det finns något av intresse för alla!

Anmäl er här till passen, platserna är begränsade så se till att anmäla er i tid!
Max antal deltagare/verkstad är 2 personer per seminarium.

Pass 1: 11:00 – 11:50 / Inga platser kvar

Pass 2: 13:00 – 13:50 / Platser finns kvar

Pass 3: 14:10 – 15:00 / Platser finns kvar

Om mässan

Automässan är Nordens ledande mötesplats som visar upp och sprider kunskap om framtidens verkstad. Ett måste för dig som vill stärka din kompetens och utveckla verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar.

Här samlas branschens alla specialister och visar upp det senaste – från digitalisering och uppkopplade fordon till verkstadsutrustning, reservdelar, plåt och lack, däck och fälg samt tillhörande stödsystem för både lätta och tunga fordon. Ett unikt tillfälle att integrera med alla delar av motorbranschens service- och eftermarknad.

På mässan finns ett antal seminarier där du har möjlighet att lära dig mer om aktuella ämnen.